Caracteristici:

Detalii Companie:


Tracia este denumirea din antichitate a teritoriului de la sud de Dunăre, între Pontul Euxin, Propontida, Marea Egee, râul Mesta și râul Morava, învecinându-se în apus cu Iliria și cu Macedonia și era locuit de neamurile tracice. Ne dorim sa aducem mai aproape o parte din istorie cu ajutorul preparatelor pe care stramosii nostri le aveau pe mesele lor.

Pe un drum parcă predestinat unei astfel de locații, pe vestitul bulevard Decebal, Restaurantul TRACIA vă îmbie cu merinde tradiționale românești. De cum ne treceți pragul, veți simți atmosfera caldă, profund autentică și îndepărtată, creată prin folosirea unor elemente de decor strămoșesc valorificate prin simplitate și bun gust.Păstrând obiceiurile, ambianța este însuflețită de obiecte de artizanat românesc adunate din toate colțurile țării. Se îmbină arhitectura tradițională cu interiorul în stil rustic, cu ornamente și podoabe, blide și strachini de lut, țesături, ștergare și fețe de masă frumos cusute cu sforicele viu colorate și modele populare.
Vasele și ulcioarele din ceramică pictată, originală, multe dintre ele din faimoasa zonă Horezu, ceramica de Corund, covoarele oltenești, lemnul sculptat și uneltele de fier stau alături de borcane cu murături, șiraguri cu covrigi, funii cu ceapă și usturoi, știuleți de porumb, ulcele și chiupuri cu grâne și aranjamente florale pentru a recrea locuința arhaică. Caracterul tipic românesc este completat prin bucatele și vinurile alese, rețetele fiind adaptate vremurilor noastre. Astfel, meniul culege cu meșteșug preparate reprezentative din cele nouă provincii istorice românești. Alături de acestea, vă oferim specialități balcanice și internaționale, moştenitoare ale bucătăriei pretenţioase a secolelor XVIII şi XIX. Din multitudinea de preparate, am ales doar câteva bunătăți care să satisfacă gustul, să încânte privirea și simțurile oricărui gurmand. Și cum alături de o mâncare bună, întotdeauna merge un pahar, venim în întâmpinarea Dumneavoastră cu o variată ofertă de licori tradiționale, dar și băuturi cosmopolite.
Totul este desăvârșit de o muzică veche, autentică, lăutărească, de o vitalitate debordantă, ce vă va face sufletul să danseze și inima să vibreze. Versuri celebre vor râde, vor plânge, capabile să respire, să se supere, să se bucure sau să se tânguie alături de Dumneavoastră, păstrând vechile tradiţii româneşti. Simplitate, calitate, gust și voie bună, la Restaurantul TRACIA toate sunt din belșug! Sperăm că Restaurantul TRACIA se va dovedi pe placul Dumneavoastră și vă va determina să reveniți ori de cate ori aveți ocazia.

Raporteaza
ID Companie: 1885

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: