Caracteristici:

Detalii Companie:


Unde găsești cea mai bună, mai aromată și mai variată pâine din lume: La Paris, nu-i așa? Acum însă o poți găsi și la ARC Bakery, brutăria din inima Bucureștiului, unde te poți lăsa cucerit de miresmele frantuzești. ARC este însă mai mult decât o brutărie, este și patiserie și bistro și locul perfect pentru a-ți petrece după-amiaza.
Produsele de panificație și cele de patiserie sunt lucrate cu dibăcie după rețete frantuzești cu renume, de un bucătar cu 30 de ani de experiență, care a venit tocmai din Franța pentru a fermeca bucureștenii cu delicioasele sale preparate.
Toate ingredientele de la ARC Bakery sunt proaspete și naturale. Folosim făină franțuzească de foarte bună calitate, unt și ouă bio, legumele și fructele sunt românești și gustoase, iar aluaturile se frământă zilnic și cuptoarele funcționează de cel puțin două ori pe zi pentru ca în rafturi să fie mereu produse proaspete.

La ARC Bakery veți găsi numeroase sortimente de pâine, precum cea de secară, de hrişcă, cu seminţe de in, cu cereale, dar și produse de patiserie delicioase precum croissante cu unt, pain au chocolat, rulouri cu mac și multe altele. Iar pentru cei care vor să încerce un mic-dejun sau un prânz savuros, localul nostru vă poate oferi câteva preparate care au la bază doar produse sănătoase și proaspete.

Vă invităm cu drag la ARC Bakery!

Raporteaza
ID Companie: 1901

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: