Caracteristici:

Detalii Companie:


Pentru că arta trebuie să fie expresia care îţi cucereşte cele 5 simţuri, cred că arta, în maniera ei completă, înseamnă şi arta culinară iar cel mai bun gust este gustul artei. Ca artist care zugrăveşte  realitatea în ulei pe pânză doar în alb şi negru, am ales să scriu o poveste a rafinamentului şi bunului gust implicându-mă şi în arta culinară. Iar acestă poveste se numeşte restaurantul Bohemia şi poartă semnatura mea, Aidan Andon.

Bohemia înseamnă savoare, artă, muzică şi relaxare. În această locaţie am dat culoare artei într-un mod original, îmbinând elementele ei cu fineţe şi eleganţă. Astfel, experienţa culinară se transformă aici într-o experienţă a simţurilor şi emoţiilor. Fiecare preparat este povestea unor arome care se contopesc perfect pentru a-ţi învălui simţurile, iar maniera lor de prezentare este ireproşabilă. Cele mai fine  vinuri se regăsesc aici pentru a completa meniul într-un stil impecabil. În restaurantul Bohemia vei simţi gustul artei şi vei fi cucerit de atmosfera liniştită şi caldă în care locaţia se prezintă.

 

Ambianţa acestui local te invită într-o călătorie de relaxare a simţurilor prin muzica pianului care te va cuceri cu siguranţă, dar şi prin prezenţa tablourilor în alb şi negru care întregesc povestea restaurantului Bohemia. Servind preparate de o calitate deosebită în acorduri fine de pian, vei descoperi savoarea şi frumuseţea artei. Gustă din artă alături de mine în acest spaţiu creat cu pasiune pentru a fi unul dintre cei care mi-au cunoscut povestea.

Restaurantul Bohemia poate gazdui 70 de persoane şi este localizat în inima Bucureştiului, iar odată  ce l-ai vizitat, îl vei gazdui şi în inima ta. Simte gustul artei şi trăieşte experienţa surprinzătoare de a fi cucerit pe deplin de artă, sub toate cele 5 simţuri.

 

Raporteaza
ID Companie: 1942

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: