Caracteristici:

Detalii Companie:


Cu o istorie remarcabilă, de mai bine de o sută de ani, Casa Romaşcană şi-a redeschis porţile în decembrie 2008 şi uimeşte continuu şi cele mai rafinate şi exclusiviste gusturi. Se impune din punct de vedere arhitectural prin eleganţă, lux şi unicitate, dar şi prin bucatele desăvârşit alese de bucătari iscusiţi, toate acestea atent asortate cu vinuri nobile de colecţie, într-un cadru ce emană ospitalitate şi demult uitată tradiţie.

Casa Romaşcană aduce în inima oraşului Roman luxul, bunul gust şi petrecerile rafinate de mult date uitării. Nunţile, mesele festive, petrecerile şi orice alte evenimente dragi familiei pot fi găzduite într-un ambient clasic, alături de până la 150 de invitaţi, în interiorul restaurantului, şi 300, pe terasă.

Mătăsurile, sculpturile interioare şi corpurile de iluminat transformă Casa Romaşcană într-o sală de bal adaptată vremurilor noastre. Ambientul luxos, grija pentru detalii, ospitalitatea ireproşabilă şi îmbinarea de stiluri se împlinesc armonios la Casa Romaşcană.

Raporteaza
ID Companie: 195

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


   Motelul este situat pe str. Ștefan cel Mare nr. 200-202 si detine un numar de 10 camere, din care 4 camere cu pat matrimonial, iar 6 camere cu 2 paturi. Camerele sunt dotate cu băi proprii, dressing, televizor și minibar.

   In incinta locatiei dispunem de o terasa si bar cu pana la 300 de locuri dotata cu fantana arteziana tip cascada, un ecran cu dimensiuni de 2/3 pe care sunt proiectate diferite evenimente si parcare supravegheata video.

   Pretul pe camera 120 lei fara mic dejun sau 135 lei cu mic dejun.

   In unitatea noastra puteti servi atat pranzul cat si cina alegand preparatele din meniu sau puteti alege Meniul Zilei la numai 14 lei.

 

          REZERVARI :

0233744677 / 0333804327
       
       0722536646

Raporteaza
ID Companie: 195

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: