Caracteristici:

Detalii Companie:


Situat la parterul Hotelului InterContinental, Restaurantul Modigliani se afla la kilometrul 0 al orasului, cu intrare atat din hotel cat si din strada Batistei, fiind inconjurat de un spatiu verde si o terasa impresionanta ce iti ofera linistea si eleganta de care ai nevoie la cina, dupa o zi agitata.


Cunoscut in trecut sub numele de Madrigal, restaurantul Modigliani - pasta e carne are toate calitatile unui restaurant italian autentic: delicii rafinate pregatite cu mare pricepere de Cristian Marino, Bucatarul Sef italian, ingrediente originale italiene, insotite de vinuri aduse din faimoasele podgorii ale Italiei. Decorul clasic si atmosfera intima creata de lumanari si de reproducerile dupa picturile celebrului pictor Amedeo Modigliani, fac din acest restaurant locul perfect pentru o seara romantica sau pentru o cina de afaceri, cu o savoare autentica italiana.

La Modigliani - pasta e carne, cina incepe cu o selectie apetisanta de aperitive urmata de supe aromate. Daca iti plac pastele, atunci poti alege delicioasele Spaghetti alle Vongole cu patrunjel proaspat. Din specialitatile Bucatarului iti recomandam Filletto Rossini sau Ossobuco di vitello. Cei indragostiti de preparatele la gratar vor descoperi aromele unice ale cotletului de porc romanesc sau ale celebrei vite argentiniene.

Te invitam sa explorezi deliciile culinare internationale si sa gusti din vinurile italiene alese cu pricepere de catre somelierul nostru.

Raporteaza
ID Companie: 1954

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: