Caracteristici:

Detalii Companie:


Bellini - Cel mai bun restaurant italian in 2010

Trei ani la rand, Restaurant Bellini, cu specific italian, situat in zona Universitate, Bucuresti, a fost nominalizat de revista Time-Out la categoria “cel mai bun restaurant italian”, castigand un loc pe podium.

Prezenti de aproape 8 ani pe piata, am cautat de-a lungul timpului sa perfectionam relatia cu clientii nostri si sa functionam sub emblema "clientul nostru, stapanul nostru".

Personalul restaurantului este de o inalta pregatire, iar staff-ul bucatariei este pregatit pe meleagurile insorite ale Italiei. De asemenea, ingredientele folosite la preparatele noastre sunt aduse din Italia de importator direct.

Va oferim, pe langa un comfort si un serviciu exceptional, unele dintre cele mai bune retete existente in Bucuresti.

Multumim clientilor nostri, fara de care nu am fi ajuns atat de departe si va anuntam ca avem in continuare deschis programul de fidelizare al clientilor, oferind astfel un card de discount pentru cei mai fideli dintre ei.

Mai mult de 50 de soiuri de vinuri sunt atent selectionate pentru dumneavoastra, reusind astfel sa oferim cele mai bune vinuri autohtone cat si cele mai bune italienesti. In anul 2009 Restaurant Bellini–Universitate a incheiat un contract de distributie cu podgoria “Fontana –Fredda” din Italia. Am reusit sa aducem in Romania cele mai bune vinuri din aceasta podgorie.

Va multumim inca o data si va asteptam cu drag si cu preparate delicioase, in cadrul unui restaurant italian.

Raporteaza
ID Companie: 1961

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: