Caracteristici:

Detalii Companie:


Therapy Bistro este un spațiu dedicat celor care caută o experiență contemporantă, autentică și locală. Kids & family friendly, bistro-ul din mijlocul Bucureștiului vorbește cu publicul care vrea să-și petreacă timpul liber într-un loc sincer, dezbrăcat de tendințe.

Deschis în septembrie 2015, într-o casă boierească din centrul Capitalei, pe Sfinții Voievozi 60, este un spațiu luminos și primitor, însuflețit de aproape 200 de plante. Barul din stejar, table imense pe care se poate desena, o bibliotecă în formare și mesele lungi creează atmosfera specială din Therapy. 

Therapy promovează o bucătărie contemporană și sezonieră, bazată pe ingrediente luate de la producătorii locali. Supă cremă din sparanghel sau morcovi, burger pulled pork sau vita Angus, plăcinta cu brânză veche de oaie și spanac, cartofii prăjiți cu mentă și usturoi sau șalău rumenit la cuptor în sos de capere sunt doar câteva dintre creațiile Doamnei Lili. 

Therapy este o întreprindere socială, cu angajați care provin din grupuri vulnerabile.

Pentru mai multe detalii despre evenimentele private, atelierele si workshop-urile Therapy, vizitati pagina Therapy - Events & Catering.

Raporteaza
ID Companie: 1981

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: