Caracteristici:

Detalii Companie:


Rocka Burgers vine cu un concept total nou in materie de preparate culinare! Chef Mihai cunoscut ca “Micutu” a revolutionat lumea iubitorilor de burgeri cu niste retete de senzatie. Sosurile, condimentele si atmosfera sunt la ele acasa, mai precis… la Micutu acasa.
Restaurantul este situat vis-a-vis de Mall Plaza si se extinde prin livrari la domiciliu in Militari, Cotroceni, Drumul Taberei, Ghencea, Regie si Crangasi. Burgerii vor fi livrati in cel mai scurt timp la dumneavoastra acasa cu aceeasi rapiditate si savoare pe care desigur o veti intalni in locatia noastra. Comanda de mancare in sector 6 va cuprinde si alte delicii atent selectionate de Chef Micutu: aripioare, hot-dogi, coaste de porc, supe creme si salate. De profil american, restaurantul nostru isi propune sa satisfaca cele mai pretentioase gusturi, asa ca venim cu retete originale. Burgerul casei, supa casei, salata casei si desertul casei, au o reteta cu totul aparte si in acelasi timp secreta! Cu o capacitate de 90 de persoane si dotat cu terasa, Rocka Burgers este locul unde poti manca pe saturate. 

Dupa ce ne veti vizita locatia, cu siguranta, in pauza de masa de la munca ne veti suna cu nerabdare pentru a savura acelasi Burger delicios. Comanda de mancare in sectorul 6 va cuprinde cartierele Militari, Drumul taberei, Cotroceni, Ghencea, Regie si Crangasi. Comanda minima este in valoare de 60 lei.

Raporteaza
ID Companie: 1983

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: