Caracteristici:

Detalii Companie:


Cafea de specialitate

De ce cafea de specialitate?

Termenul de cafea de specialitate este o asociere de cuvinte ce reuseste sa ne coloreze viata, mai ales daca avem norocul sa ii iesim in cale. Nu se gaseste usor, nu este pentru oricine si nu se prepara oricum.

ETIMOLOGIE

Termenul “cafea de specialitate” a fost introdus prima data in 1974 intr-un articol din revista “Tea & Coffee Trade Journal”. Acest termen a fost utilizat pentru a descrie cafeaua verde produsa in micro-climate, strict delimitate din punct de vedere geografic, utilizand cele mai bune practici agricole care favorizeaza calitatea in detrimentul cantitatii..

CARACTERISTICI

Prajita si preparata, aceasta cafea are un caracter distinct, o aroma bine definita, un gust placut si usor recognoscibil, lipsit de defecte (ex: acru, amar, fermentat, otetit etc.). Buchetul deosebit al acestora este rezultatul atat al calitatii premium a cafelei verzi cat si a profilului de prajire, individual stabilit pentru fiecare dintre ele.

CALITATE

La noi veti gasi doar cafele proaspat prajite si macinate pe care le puteti gasi la mici prajitorii. Cafeaua vidata ambalata in pachete de forma unor caramizi (aurii sau verzi) nu e in nici un caz o cafea proaspata iar dintr-un anumit punct de vedere acel pachet de cafea este similar cu o conserva.

PREPARARE

Intervalul ideal de temperatura al apei atunci cand intra in contact cu cafeaua este 85-90 grade Celsius. Cu cat aceasta temperatura este mentinuta constanta mai mult timp pe durata infuzarii cu atat este mai bine.

BARISTA

Personalul nostru este inalt calificat in arta prepararii cafelei, multi dintre ei fiind membrii ai echipelor nationale de barista ce participa la concursurile internationale.

Raporteaza
ID Companie: 1986

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: