Caracteristici:

Detalii Companie:


Cei care ajung în restaurant fac primii pași într-o călătorie de neuitat. La “the Artist” experiență culinară este transformarea într-o experiență a emoțiilor. Fiecare fel de mâncare este proiectat pentru a ajunge la toate corzile senzoriale. Aici veti experimenta gustul uimitor de ceva cu adevărat nou, inovator și delicios.

Pentru a oferi noi emoții și experiențe unice, în fiecare sezon Chef Paul creează o nouă colecție de capodopere delicioase, spre deliciul oaspeților fideli. Fiecare meniu este unicat datorita imaginației și măiestriei de a combina ingrediente de calitate, preparate cu metode creative și surprinzătoare in prezentare si care optimizează aroma.

Cu o ambianță elegantă într-un spatiu în care designul modern se îmbină cu elementele istorice ale proprietății bine conservate pentru a îmbogăți personalitatea, restaurantul “The Artist” creează un cadru perfect pentru o experienta unica, seri in doi, cu prietenii sau de afaceri. Aici imaginația ta va fi contestată și limite gastronomice cunoscute vor fi demolate. Esti gata pentru o experiență unică?

Raporteaza
ID Companie: 1987

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: