Caracteristici:

Detalii Companie:


MARSAT S.A. Roman a luat fiinta in anul 1991 si are ca obiect principal de activitate "activitati auxiliare productiei vegetale".  Pe linga aceasta activitate de baza, MARSAT S.A mai desfasoara activitati de consultanta si management, comertul cu produse destinate agriculturii, comertul cu masini si utilaje agricole, cultivarea cerealelor, transportul, etc.

Fermierii din zonele mentionate, atat persoane fizice cat si asociatii agricole, care folosesc produsele distribuite de catre MARSAT Roman, au scos in evidenta de nenumarate ori calitatea superioara a acestor produse si utilaje, utilizarea lor frecventa avand ca rezultat productii agricole deosebite.

Societatea detine unul dintre cele mai mari depozite de cereale din zona Moldovei situat in localitatea Roman, judetul Neamt asigurand depozitarea a peste 60.000 to si de asemenea prestarea de servicii de conditionare, selectare si uscare de inalta performanta.

 

 

Achizitie cereale

De la achizitionare la valorificare catre industriile procesatoare!
Credem în parteneriatele de lungă durată şi consideră că cea mai bună dovadă în acest sens este sprijinul acordat fermierilor pentru a îndeplini scopul final al oricărui business: obţinerea profitului. S.C. Marsat SA Roman achizitioneaza, comercializeaza si vinde toate tipurile de produse provenite din culturi agricole: grâu, porumb, floarea soarelui, orz, orzoaică, rapiţă şi soia.

S.C. Marsat SA Roman achizitioneaza si comercializeaza toate tipurile de culturi agricole fundamentale pentru economia unei tari si anume: grau, porumb, floarea-soarelui, orz, orzoaica, rapita si soia. Reprezentantii S.C. Marsat SA Roman se afla permanent la dispozitia fermierilor, oferindu-le imputuri de calitate, servicii logistice si de siloz.

Daca ai cereale de vanzare si cauti cel mai bun pret vino SC MARSAT SA. Vanzarea cerealelor decurge usor si rapid, iar pretul cerealelor este avantajos. Cumparam cereale cu plata pe loc sau la livrare si asiguram transportul cerealelor.

 

 

Depozitarea in siguranta a recoltelor

(afla mai multe pe www.marsatsa.ro)

SC Marsat SA ofera servicii de preluare, conditionare si depozitare a cerealelor si produselor oleaginoase in SILOZ ROMAN si la baza de receptie GIROV, situate in judetul Neamt.
Societatea noastra dispune de mijloace tehnice moderne, conforme cu legislatia si standardele de calitate si siguranta a alimentului impuse de Uniunea Europeana sisteme electronice de cantarire si inregistrare a datelor;

- laboratoare de analiza a cerealelor;
- sisteme de conditionare de mare capacitate;
- utilaje pentru receptia cantitativa avand consumuri eficiente de energie;
 

Silozul de cereale ofera un sistem de insilozare fara probleme, de la porumb proaspat recoltat sau cereale printr-o conservare unica, un timp relativ indelungat, oferind totodata posibilitatea optima de manipulare si pastrare.

Sistemul de depozitare a cerealelor in silozuri verticale, precum cel detinut de catre SC Marsat SA prezinta foarte multe avantaje, inclusiv economia de spatiu si prevenirea pierderilor ce se pot produce in timpul utilizarii altor procedee de depozitare.

 

 

Motorina

Societatea Marsat comercializeaza motorina la cele mai bune preturi, si de cea mai buna calitate fiind fabricata de cele mai performante rafinarii din Romania si din afara.

Motorina comercializata este EURO 5 avand conform cu cerintele standardului Uniunii Europene EN 590/2004.un continut de minimum 4% biocomponent. Oferim motorina atat cu plata pe loc cat si cu plata la termen prin incheierea unor contracte de colaborare. De asemenea se accepta si plata in produse.

Preturile sunt permanent afisate la punctele de distributie si sunt exprimate in RON/l la 15 grade. Achizitionarea motorinei se poate face de la punctele noastre de distributie sau printr-o comanda scrisa putem livra direct in ferma dumneavoastra fara costuri suplimentare.

Raporteaza
ID Companie: 201

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


Ferme

Marsat Ferme este divizia specializata in productie vegetala din principalelor culturi agricole. Cele trei ferme situate in judetele Neamt au o suprafata totala de aproximativ 3000 hectare dedicate productiei la cel mai inalt nivel.

Fiecare Ferma este dotata cu utilaje performante si de ultima generatie ce asigura lucrari agricole de cea mai buna calitate si cu pierderi minime.

Tehnologiile utilizate sunt unele experimentate si dintre cele mai moderne. Credem în parteneriatele de lungă durată şi consideră că cea mai bună dovadă în acest sens este sprijinul acordat fermierilor pentru a îndeplini scopul final al oricărui business: obţinerea profitului.

 

Locatii ferme Marsat SA:

Ferma Simionesti

Comuna Cordun, judeţul Neamt

Tel: 0728.556.024

 

Ferma Girov

Comuna Girov , jud. Neamt

Tel: 0728.556.036

 

Ferma Botesti

Comuna Botesti, jud. Neamt

Tel: 0742.562.305

Raporteaza
ID Companie: 201

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: