Caracteristici:

Detalii Companie:


Bucataria savuroasa a Italiei a dat lumii nu doar pizza, ci si o multitudine de retete extraordinare cu peste si fructe de mare. Tratoria este in Italia una dintre cele mai renumite institutii gourmet. Serviciile sunt mai putin formale si mai putin rigide decat la un restaurant clasic, relatia cu clientii fiind mai calda si poarta o nota personala. Fidelitatea consumatorlilor face ca gusturile si preferintele acestora sa fie bine cunoscute de catre personalul restaurantului.

Trattoria Roma este un tip aparte printre multitudinea de trattorii de pe piata de profil. Este un loc cu stil, in care lipsesc fetele de masa, unde te simti bine si pentru faptul ca nu iti sufla nimeni in ceafa.

Despre Trattoria Roma s-a scris prin targ, cronicile culinare fiind semnate de celebritati in domeniu. Specialitatile din peste (ton, spada, spigola, dorada), fructele de mare(caracatita, midii, sepie, calamari, creveti, scoici) si retetele consacrate din regiunea Romei au atras si retinut constant atentia publicului.

Un restaurant italian sau un restaurant mediteranean se deosebeste de altele prin prospetimea si simplitatea preparatelor.

Conceptul Trattoria Roma, cu cele trei locatii ale sale, este unul destul de simplu. Inca de la inceput, am incercat sa evitam un stil prea sofisticat si am recurs la metode simple pentru a atrage clientii si de a satisface gusturile acestora.

Raporteaza
ID Companie: 2060

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: