Caracteristici:

Detalii Companie:


Restaurantul Dines este situat in Parcul Carol, din Bucuresti, langa Arenele Romane, intr-un cadru natural deosebit, inconjurat de o oaza de liniste, prospetime si verdeata. 

Restaurantul Dines face parte din grupul de firme DINES, cu traditie in industria alimentara. 

Locatia dispune de doua saloane, de 120 si 50 locuri, de terasa si foisor, precum si de spatiu exterior de joaca, special amenajat pentru copii. 

Va putem oferi consiliere privind organizarea la standarde inalte a oricarui eveniment: nunti, botezuri, cununii, petreceri pentru copii, onomastici, Balul Bobocilor, petreceri private, parastase, banchete de absolvire, karaoke party, petrecerea burlacilor / burlacitelor, petreceri de Halloween, petreceri de Craciun, petreceri de Revelion. Restaurantul Dines dispune de izolare fonica, aer conditionat, climatizare, sistem de sonorizare, videoproiector, ecran de proiectie, acces gratuit la internet prin wireless. Este dotat cu o bucatarie moderna, in conformitate cu normele UE. Echipa Dines este formata din personal calificat, cu experienta, instruit sa indeplineasca si cele mai exigente cerinte. 

Vinerea si sambata - muzica live pana la 05.00 dimineata
Duminica - muzica live pana la 02.00 dimineata

NOU!
La RESTAURANTUL DINES gasiti flexibilitate maxima: va putem oferi orice fel de mancare, chiar daca acesta nu apare in meniul standard. Este suficient sa va exprimati dorinta si maestrul nostru bucatar va va pregati preparatele solicitate. 

Va asteptam!

Raporteaza
ID Companie: 2061

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: