Caracteristici:

Detalii Companie:


Dupa multe vacante petrecute in Italia, cu plimbari lungi pe alei pietruite, piatete romantice cu fantani legendare, coline insorite presarate cu cetati medievale, gradini mediteraneene cu maslini antici, preparate culinare delicioase si vinuri premiate, am facut bilantul. Si pentru ca am vrut sa ne bucuram in fiecare zi de savoarea Italiei si de aromele sale irezistibile din bucataria traditionala, am creat Maggiore Pizza Delivery.
Pentru ca, pe malul lacului Maggiore, intr-o trattoria fermecatoare am mancat cea mai buna pizza, pe care am reprodus-o intocmai si in meniul nostru, dupa reteta secreta, furata din sanul familiei Vaccarino.
Meniul nostru axat mai ales pe pizza apetisanta, dar si pe paste savuroase, toate cu pasta fresca, salate super-fresh servite cu foccacia crocanta si deserturi delicioase, de te lingi pe degete, este bazat pe ingrediente proaspete si de cea mai buna calitate.
De la branzeturile sofisticate- mozzarella, ricotta, brie, emmentaler, gorgonzola si parmezan- la prosciutto crudo, prosciutto cotto, anchois, rosii uscate, avocado, capere si ulei extravirgin de masline, ingredientele Maggiore sunt atent selectionate, pentru a putea obtine, cu fiecare preparat, mix-ul perfect de arome si gusturi. Aluatul Maggiore este pregatit dupa o reteta traditionala italiana, fara aditivi sau amelioratori, si tot dupa o reteta proprie se prepara si sosul de rosii, cu ierburi aromatice si ulei de masline, asezonat uneori cu fulgi de peperoncino.
Iar daca vrei sa ne cunosti, ne aflam la doar un telefon distanta, caci suntem Maggiore Pizza Delivery.

Raporteaza
ID Companie: 2083

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: