Caracteristici:

Detalii Companie:


Imobilul ce ne gazduieste este o superba cladire construita la inceputul secolului al XIX-lea, ea fiind proprietatea unor personalitati marcante ale epocii. La inceput ea a apartinut industriasului Grigore Alexandrescu urmat de ginerele acestuia Dumitru Mociornita, cunoscut sub numele de "Regele Pantofarilor".

De aceasta cladire incarcata de istorie, nu puteam decat sa reanviem un alt nume, un mit, o poveste de dragoste, intre frumoasa Zaraza si celebrul Cristian Vasile.

Cine nu a auzit si fredonat frumoasele versuri?"Vreau sa-mi spui frumoasa Zaraza,

Cine te-a iubit,

Cati au plans nebun dupa tine,

Si cati au murit!Vreau sa-mi dai gura-ti dulce Zaraza

Sa ne-nbete mereu,

De a ta sarutare Zaraza,

Vreau sa mor si eu!"Cei doi s-au cunoscut intr-o seara in localul "Vulpea Rosie" ce se afla pe atunci pe strada Selari, unde Cristian Vasile canta. S-au indragostit nebuneste si au ramas impreuna pana cand fermecatoarea Zaraza a fost ucisa de asasini platiti.

Legenda spune ca asasinatul a fost comandat de rivalul, pe atunci Zavaidoc, orbit si innebunit de gelozie pe cei doi indragostiti.

Unul din simbolurile localului este reprezentat in una din fotografiile in care este imortalizat celebrul tangou "Zaraza".

Va invitam sa ne descoperiti in fiecare seara si sa gustati din farmecul localului, cu parfum de trecut, sa ne deveniti oaspeti, nu doar consumatori…

Raporteaza
ID Companie: 2123

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: