Caracteristici:

Detalii Companie:


Una din virtutile noastre este forta unei echipe compusa din oameni foarte bine pregatiti, repartizati pe activitati, fiecare in parte adevarati profesionisti in domeniile lor.

In Roman lucreaza acum aproximativ 100 de angajati repartizati pe mai multe domenii de activitate carora le datoram respect pentru profesionalism si seriozitate.

Avem instituit serviciul "CASA DE COMENZI" ce presupune  ca orice client, persoana fizica poate cumpara orice fel de marfa cu plata in numerar in momentul livrarii.  Comenzile se fac telefonic sau se preiau de  catre agentii de vanzari,livrarea se face din depozit sau la domiciliul clientilor.

 

Structura fortei de vanzari

Departamentul de vanzari este organizat in sistem pre-sell :

-   2 supervisori   coordonare agenti vanzari

-   15 agenti de vanzari( 3 zona Roman, 9 zona Piatra-Neamt si 3 zona Targu Neamt)

Agenti de vanzari  preiau comenzi atat din zonele urbane cat si din zonele rurale.

Intreg departamentul de vanzari dispune de masini de serviciu.

 

Rute de distributie

Mentionam ca politica firmei Interamal Group Distribution SRL este de a avea o distributie numerica de 100% atat in judetul Neamt. Zona de acoperire a judetului este de una dintre cele mai vaste, distributia realizandu-se pe toata aria judetului Neamt.

 

Portofoliu produse

Firma a preluat calitatea de unic distribuitor pe judetul Neamt al firmelor producatoare COCA-COLA, HEINEKEN, COTNARI, JIDVEI, VINEXPORT, ROVINEX, CRAMELE RECAS, ALKA.

Din punct de vedere al preturilor, va informam ca respectam preturile recomandate de producatori, pentru a nu afecta politica de preturi (marketing) si a nu intra in conflict, din acest punct de vedere cu alti distribuitori.

 

 

Raporteaza
ID Companie: 213

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


INSTALATII GAZE NATURALE, TERMICE SI SANITARE

La scurt timp dupa infiintarea departamentului de instalatii, in anul 2000,asigurarea lucrarilor complexe in domeniu, a determinat impunerea  rapida a firmei si pe aceasta piata. Autorizata ANRGN Bucuresti din 2001 pentru proiectarea si executia de lucrari in domeniul distributiei de gaze naturale, ne-am fixat ca obiectiv implementarea unui sistem de asigurare  a calitatii,pentru  cimentarea pozitiei de lider, catigata prin politica aplicata: cei mai buni  specialisti si cele mai bune utilaje!

Societatea noastra,incepand cu anul  2005 are implementat sistemul de management al calitatii si mediului (SRAC) pentru activitatile pe care le desfasoara.

Raporteaza
ID Companie: 213

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: