Caracteristici:

Detalii Companie:


Casa Elfi s-a nascut din visul a doi prieteni, a caror pasiune pentru mancare, atmosfera calda si distractie discreta s-a materializat in Cucina Casa Elfi – restaurantul italian din Bd Pipera Nr 64.

Denumirea restaurantului vine de la al treilea suflet frumos care si-a pus amprenta calda asupra Cucinei. Spirite libere ale aerului, frumoase, mandre si iubitoare de libertate si frumos, Elfii sunt, dincolo de ajutoarele lui Mos Craciun, fiinte care aspira la mai mult, mai frumos si mai înalt. Frumosi si visatori, elfii ajuta pamantenii sa patrunda visarea, zborul, gandul, nemarginirea; sa mearga dincolo de ceea ce vad cu ochii.

Am nascut un copil al gastronomiei, din dorinta de a insanatosi mintea omului, atat de solicitat de societatea plina de fast food si junk food si de mii de reclame de mancare ieftina si meniuri last minute.
Asa s-a nascut Casa Elfi, locul unde timpul pleaca si visele culinare devin o realitate.

Nu se stie clar care a fost primul, denumirea restaurantului sau conceptul sau de design interior; este clar pentru cine intra in restaurant ca atmosfera elfeasca calma si prietenoasa te imbie sa nu mai pleci.

Plecand de la ideea pizzeriilor de familie italiene unde toti clientii sunt la fel de importanti, initial am vrut sa facem o “sufragerie” unde clientii sa poata manca, bea si sa schimbe o vorba cu cineva care chiar asculta si acorda importanta la ceea ce spun. Dar am simtit ca trebuie sa facem mai mult. Astfel, ne mandrim ca ne putem intampina clientii, care in cele mai multe cazuri depașesc aceasta conditie si ne devin prieteni, cu un semineu cu lemne pentru clipe de relaxare si sa nu uitam coniacul, precum si cu o biblioteca in care se gasesc carți … adevărate … Unele inca mai au mirosul cernelii si pagini lipite intre ele. Mulțumim tuturor celor care au contribuit la umplerea rafturilor cu titluri si autori de mare valoare.

Mancarea este un subiect aparte. Toata mancarea in acest restaurant este gatita pe loc pentru a putea pastra energia si gustul pestelui, graului, legumelor si fructelor. Facem toate eforturile sa o pastram cat mai aproape de natural. Am evitat, cu succes consideram noi, să adaugam in meniu cartea de bucate. Am vrut sa fie simplu astfel incat sa nu puna presiune si sa nu indecida clientul. Daca aveti o preferinta, un fel de mancare care nu se regaseste in meniu, Chef-ul nostru va fi incantat sa-l puneti la încercare si va veni personal sa va preia comanda. Este o placere pentru bucataria noastra.

Nu avem de gand sa multumim pe toata lumea; nu face parte din misiunea noastra, fiindca ar insemna sa nu mai fim noi si tinem foarte mult la autenticitate.

Am fost fericiti sa gasim in Pipera oameni de o valoare morala deosebita; prietenosi, calzi, deschisi, cu un bun simt si o politete remarcabila – oameni Frumosi. Le multumim si pe aceasta cale ca ne-au primit intre ei si suntem onorati ori de cate ori ne trec pragul.

Raporteaza
ID Companie: 2161

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: