Caracteristici:

Detalii Companie:


Restaurantul Diet Center a fost creat pe bazele solide ale complexului Diet Center, pastrand traditia impusa de acesta si aducand un aer modern conceptului. Restaurantul dispune de un spatiu amenajat ultramodern si de o terasa care functioneaza pe timp de vara.

Obiectivele Restaurantului Diet Center sunt:

• Sa fim perceputi ca unul dintre cei mai onesti si de incredere parteneri, care ofera clientilor preparate de calitate si servicii exceptionale;

• Sa fim prima optiune pentru cei care vor sa manance sanatos, indiferent de locul in care se afla;

• Sa fim oaza de liniste si relaxare, in care puteti primi sfaturi specializate despre nutritie si sanatate;

• Sa va fim partener pentru organizarea evenimentelor importante din viata dumneavoastra;

Restaurantul Diet Center isi propune sa ofere clientilor un pachet complet de preparate de calitate si servicii exceptionale, pentru o viata sanatoasa si echilibrata.

Oferta noastra consta in:

• Preparate culinare proaspete, sanatoase si gustoase care fac parte din bucataria traditionala, libaneza si internationala. Acestea sunt pregatite zilnic dupa retete speciale care necesita un grad minim de prelucrare termica, au un continut scazut de grasimi si mai putine calorii. Puteti alege intre meniul Standard si preparate A la Carte;

•Servicii de catering pentru evenimente si de livrare la domiciliu sau la birou; 

• Restaurantul si terasa, sunt un spatiu perfect pentru a lua masa, a te relaxa, a te intalni cu prietenii sau cu partenerii de afaceri.

• Organizare de evenimente pentru momentele importante din viata dumneavoastra personala sau profesionala: nunti, botezuri, aniversari, zile de onomastica, conferinte, seminarii, simpozioane, teambuilding-uri, training-uri etc;

• Consultatii furnizate de personal medical specializat in probleme de nutritie. Pe baza unei analize elaborate (analiza de compozitie corporala, istoricul medical, stilul de viata si preferintele gastronomice ale clientului ), medicul nutritionist identifica problemele de nutritie si ofera solutii adaptate necesitatilor fiecarei persoane in parte;

• Abonamente lunare personalizate. Acestea includ si consultatia la medicul nutritionist, pe baza careia se vor stabili meniuri adaptate necesitatilor clientilor nostri. Meniul zilnic poate fi livrat in locatiile si la orele specificate de dumneavoastra.

Pentru ca vrem ca dumneavoastra sa fiti multumiti de serviciile noastre, dorim sa ne ajutati sa le imbunatatim. 

Idei noi, propuneri indraznete, feed-back continuu - asta asteptam de la dumneavoastra in fiecare zi. Nemultumirile sunt, de asemenea, binevenite. 

Comunicati cu noi si impreuna vom reusi sa facem din Restaurantul Diet Center un loc ideal pentru fiecare din clientii nostri!

Raporteaza
ID Companie: 2179

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: