Caracteristici:

Detalii Companie:


EAT ETC vă stă la dispoziţie în fiecare zi cu produse proaspete şi preparate, într-o gamă variată de opţiuni delicioase. Suntem pregătiţi în fiecare moment să vă servim în cele mai bune condiţii, cele mai gustoase preparete numai pentru voi.

În plus, serviciile noastre de catering pentru evenimente şi ocazii speciale completează o ofertă bogată şi flexibilă de preparate de cea mai bună calitate.

ALEGEM: Ne asiguram ca furnizorii nostri ne livreaza cele mai proaspete produse de baza si ingrediente. Selectam doar materii prime de calitate deosebita pentru meniurile noastre

PREGĂTIM: Respectam intocmai retetarele, si adaugam mult suflet la procedurile de preparare. EAT ETC. are toate certificarile legale la zi.

GĂTIM: Produse proaspete, utilaje si instalatii de bucatarie de calitate, bucatari constiinciosi si exigenti, plus igiena impecabila, acestea fac parte din cultura EAT ETC.

SERIVM: Calitatea mancarii depinde si de recipientele si vesela in care este servita. Ne asiguram ca toate conditiile de igiena sunt respectate. Abia apoi adaugam bunul gust si amabilitatea.

LIVRĂM: Impachetam mancarea comandata de dvs. in conditii perfecte de igiena si o livram cat mai repede, la timp, cu mijloace de transport si personal adecvate.

VĂ AŞTEPTAM! Alegeti EAT ETC. pentru o masa buna, pentru evenimente, sau pentru a oferi personalului dvs. conditiile optime pentru a lucra cu dragoste si implicare.

Raporteaza
ID Companie: 2184

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: