Caracteristici:

Detalii Companie:


Fragonard te surprinde cu o gama completa de parfumuri bazate 100% pe ingrediente naturale, produse pentru ingrijire si infrumsetare corporala si produse ambientale!

Parfumul iti acorda libertatea de exprimare a sentimentelor si a starii de spirit. Asemenea unui accesoriu vestimentar, iti confera acel “final touch” pentru a surprinde prin prezenta si atitudine. 
Intentia de a oferi iubitorilor de parfumuri din Romania produsele casei Fragonard a prins viata in anul 2011. Initial, sub forma de cadou pentru persoane apropiate si cunostinte dragi. Efectul a fost garantat. Cadoul a fost un success, iar aprecierile nu au contenit sa curga. Ulterior, in anul 2013, a luat nastere ADDA SHOP INFINITY.
Istoria parfumurilor frantuzesti este fascinanta, iar Fragonard se numara printre casele care au pastrat metodele traditionale de fabricare a parfumurilor. Ingredientele sunt 100% naturale, provin din culturi proprii si sunt procesate prin distilare la rece si distilare la cald. Formula este neschimbata, realizata printr-un amestec de materii prime variate, la care se adauga cantitati specifice de uleiuri parfumate ce lasa o amprenta olfactiva pregnanta. 
Grasse - “capitala mondiala a parfumurilor” - are o importanta desosebita pentru traditia acestora, fiind orasul mama pentru faimoase case frantuzesti. Tot aici isi are originea si casa Fragonard, infiintata in anul 1926 de catre Eugene Fuchs. Creatorul brandului a denumit-o dupa un renumit pictor francez nascut in Grasse, Jean Honore Fragonard (1732-1806), ca un tribut adus atat orasului, cat si rafinamentului artistic al secolului al XVIII-lea.
Timp de 3 generatii parfumeria a fost extinsa in Grasse, Eze, Paris, Nice, Cannes si St. Paul de Vence. Astfel, traditia Fragonard confera o noua dimensiune culturala parfumului contemporan.
Nuantele olfactive ale parfumurilor alese iti exprima personalitatea. De aceea, Fragonard a dezvoltat retete unice, obtinute din produse naturale: flori (predominand trandafirul, iasomia, ylang-ylang, tuberoza, garoafa, violeta), frunze (menta, dafin, cimbru), muschi de stejar, tutun, santal, condimente (cuisoare, nucsoara, scortisoara) si citrice (lamaie, portocala, neroli).
Toate aceste ingrediente se reunesc in colectii distinse cu tendinte naturale, clasice sau orientale. 
Accentele florale, fructate sau lemnoase va vor seduce de la prima pulverizare. Astfel, veti regasi parfum, apa de parfum, apa de toaleta, produse de ingrijire corporala atat pentru barbati, cat si pentru femei. Parfumurile de camera va vor transforma caminul intr-unul cald si primitor.
Fragonard surprinde prin diversitate, reintregind tabloul El-Ea intr-un ambient inmiresmat, din care nu lipsesc produsele pentru copii.

Raporteaza
ID Companie: 2189

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: