Caracteristici:

Detalii Companie:


Furgoneta este o super bucătărie pe roți complet echipată pentru a satisface dependenții de delicii culinare. Ne plimbăm prin București și nu numai, conform unui traseu dinainte stabilit, pentru a găti live& fresh cei mai mari hot dogs pe care i-au întâlnit vreodată papilele tale gustative și burgerii care îți umplu sufletul, nu doar stomacul! 

Suntem o echipă de Street chefs care pun pasiune, umor și bun gust în fiecare burger/hot dog; în plus garantăm calitate, mai ales având în vedere faptul că testăm fiecare rețetă pe “burta” noastră. 

De obicei suntem zilnic pe strada Buzesti 59, urmărește-ne pe hartă și vino să te servim / hrănim dacă ești prin zonă. De asemenea, datorită unui partneriat special încheiat cu Ryan's Irish Pub, poți găsi o parte dintre burgerii marca Furgoneta și în Piața Amzei 13, București.

Ne mai găsești și la festivaluri sau concerte; în general în locuri unde pofta bună se împletește cu o atmosferă bună. Urmărește pagina noastră de facebook pentru a afla care sunt evenimentele la care participăm sau pe care le organizăm. 

Iar dacă plănuiești chiar tu o petrecere sau, de ce nu, o nuntă altfel, te poți baza pe rețetele noastre speciale. Contactează-ne printr-un mesaj privat sau scrie-ne la contact@furgoneta.ro pentru mai multe detalii și ne punem în mișcare cu plăcere pentru tine! ;)

Furgoneta Street Chefs

Raporteaza
ID Companie: 2193

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: