Caracteristici:

Detalii Companie:


Am visat initial sa indulcim si sa racorim cu bucurie nunti si botezuri , cu un ice cream bar personalizat. Si am povestit visul si intr-o gelaterie, pentru a da forma si culoare unui spatiu in care inghetata noastra sa respire.

Dupa ani in care ne-am bucurat de gelato in timpul calatoriilor, am degustat acum 3 ani in Romania o inghetata artizanala extraordinara produsa pentru export, pe care am imaginat-o imediat drept servita in cadrul unor evenimente personale. Dar cum dragostea pentru gelato ne-a coplesit, am gandit si un spatiu in care texturile si culorile sa reflecte bucuria noastra si sa fie locul in care inghetata noastra sa se desfasoare, sa respire, sa fie degustata si admirata. Acum, gelateria are pentru noi rezonanta unui “acasa”, ca o sufragerie in care ne primim prietenii, in care stam la povesti si ne bucuram de vizite si de zambete.

 

Pentru inghetata noastra, mizam pe natural si pe calitate si ne indepartam cat mai mult de conservanti, arome si alte imbunatatiri. Artizanal inseamna pasiune, reteta autentica si metodele simple, prin care ne apropiem de traditiile italienesti si evitam prafuri, mixuri si siropuri care au gust ca si produsul “real”.

Raporteaza
ID Companie: 2196

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: