Caracteristici:

Detalii Companie:


Capitala își schimbă înfățișarea. Apar clădiri noi, din metal și sticlă, care reflectă coroanele copacilor fremătând, furnicarul de oameni grăbiți, zumzetul viu al orașului.

Golden Blitz nu și-a propus să scrie istorie, dar acest restaurant din București, care nici măcar nu era situat central, s-a trezit angrenat mai mult decât oricare altul în viața socială și chiar politică a României. A devenit aproape peste noapte o legendă urbană, un loc despre care vorbesc chiar și oamenii care nu i-au trecut pragul.

Iată că acum, după o absență de aproape 3 ani, Golden Blitz revine în peisajul bucureștean, pregătit să facă iarăși parte din această lume în continuă schimbare, să răspundă noilor provocări, să fie pe placul orășenilor de azi: mai dinamici, mai exigenți, mai cosmopoliți, mai sofisticați, dar și să le aducă un zâmbet nostalgic prin mâncărurile care i-au dus odinioară vestea și să le acompanieze cu melodii de altădată.

Golden Blitz evoluează împreună cu Bucureștiul contemporan. Te așteptăm să scriem împreună o nouă legendă, despre mâncăruri rafinate și ambianță fermecătoare, despre muzicieni consacrați sau care se afirmă acum, despre vinuri vechi și noi tendințe oenologice, dar mai ales despre momentele frumoase despre care îți vei aminti cu drag, fiindcă vor face parte din istoria ta.

Raporteaza
ID Companie: 2198

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: