Caracteristici:

Detalii Companie:


Macelaria a fost infiintata in anul 1997 in Restaurantul Ovidiu din Piata 1 Mai dupa care din anul 2000 s-a mutat la locatia actuala. 

Din anul 2004 s-a nascut Complexul "La Mircea Macelaru", amplasat pe str. Mr. Alexandru Campeanu nr. 15, in zona P-ta 1 Mai care leaga Bulevardul Ion Mihalache de Primaria Sectorului 1 (fosta) la doar cativa pasi de P-ta Victoriei. Se poate vorbi nu numai de calitatea produselor din carne, proaspete, transate in carmangeria proprie si date spre vanzare in macelaria de la parterul restaurantului cat si de calitatea mancarii preparate de oamenii specializatii care par a nu iesi deloc din bucatarie.

Suntem recunoscuti pentru preparatele noastre servite in cadrul unor festivaluri ca: Tuborg, October-Fest, unde am servit peste 1.500 de persoane.

NOU!!! Incepand de la data de 04.07.2011 am deschis serviciul de livrare la domiciliu

-> Acum aveti ocazia sa comandati gratarul gata facut la voi acasa
-> Produsele se pregatesc la gratar cu carbuni !

RESTAURANTUL :

* Salonul clasic are o capacitate de maxim 60 de persoane. Este situat la primul nivel si va asteptam oricind pentru a savura un prinz linistit, o cina romantica sau o petrecere speciala in ambientul unui fundal muzical preferat.

* Salonul traditional are o capacitate de maxim 120 de persoane si va asteapta sa degustati produse ca: sarmalute cu mamaliguta, tochitura moldoveneasca, bulz traditional romanesc, alaturi de o palinca de pruna, in compania formatiei localului, care va ofera cea mai buna muzica din folclorul romanesc.

* Salonul vinatoresc are o capacitate de maxim 70 de persoane. Si intr-un ambient specific notei sale, va invita la degustarea preparatelor noastre vinatoresti ca: prepelita la jar, civet de caprioara, escalop de mistret, medalion de cerb carpatin si multe alte preparate alaturi de care puteti servi un vin bun si rafinat din podgoriile romanesti.

Raporteaza
ID Companie: 2216

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: