Caracteristici:

Detalii Companie:


MOTIKO – desertul ca o filosofie…
Moti este un desert tradițional japonez cu o rețetă veche de mai bine de 500 de ani. Colecția de deserturi MOTIKO include prăjituri în crustă de orez cu diferite umpluturi.

MOTIKO – un desert care îmbină utilul cu plăcerea… Te ademenește cu aspectul său atrăgător, trezindu-ți o dorință arzătoare de a-i simți imediat gustul.

 

Creatorii au dat prioritate naturalității și calității produsului, lăsând la o parte termenul de valabilitate și criticile privind pierderea formei acestui desert. Mochi(numit si Moti) este un desert deosebit care necesită un tratament deosebit.

Pentru a păstra toate proprietățile sale benefice, Mochi este vândut sub formă congelată. Timpul ideal pentru a savura din plin gustul acestui desert este de 15 minute după cumpărarea lui.

În cazul în care circumstanțele nu permit acest lucru, este recomandat de a păstra desertul la o temperatură nu mai înaltă de 7 grade, maxim 24 de ore. De reținut este că toate calitățile gustative ale desertului Mochi pot fi simțite cu adevărat doar după decongelare, când acesta devine moale, dar elastic.

Mochi – un desert specific, ce nu poate fi înțeles imediat și de oricine. Însă el are o trăsătură distinctivă: cei care și-au declarat dragoste față de moti, rămân cu el pentru totdeauna.

Raporteaza
ID Companie: 2242

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: