Caracteristici:

Detalii Companie:


Open Pub, se afla foarte aproape de centrul orasului, langa statia de Metrou Stefan cel Mare insa, parca ”intr-o alta poveste”!
Pub-ul s-a nascut din dorinta de a crea un spatiu unde te poti vedea cu prietenii la un “pahar de vorba “, iei parte la tot felul de evenimente( concerte, seri de teatru, stand-up comedy, expozitii dar si cele mai importante meciuri), poti asculta sau dansa pe muzica de calitate intr-o atmosfera prietenoasa si vesela!

Pentru ca suntem “open” si pt ca la noi se intimpla tot felul de evenimente simpatice si spatiul este creat de asa natura incat devine "pe gustul tau” indiferent de starea pe care o ai. 
Parterul, este format dintr-o incapere mai spatioasa unde, au loc majoritatea evenimentelor! De la nelipsita seara de karaoke de miercuri, pina la dezmatul din weekend cand, te ajutam cu o larga gama de shot-uri sau alte delicii sa faci fata “provocarilor” din timpul petrecerile tematice, iar muzica de zbantuiala, iti da energie!
Tot in partea de jos se mai afla 3 incaperi, ale caror decor te trimit cu gandul la perioada secolului trecut. Aici, vei fi putin mai retras insa, destul de aproape de centrul evenimentelor! asta, daca nu cumva te asezi la bar unde poti purta o conversatie prietenoasa cu barmanul sau poti admira decorul din alta epoca, precum si numeroasele bancnote vechi, expuse pe toata suprafata barului!
Daca te incumeti sa urci la manasarda, vei gasi cea mai intima, calda si prietenoasa atmosfera! Este partea pub-ului cea mai potrivita pentru o seara de leneveala in fata unui latte, stat “la povesti cu vin fiert", sah sau table cu prietenii …“ launch-ul perfect”!
Odata ce apar primele raze ale primavarii, ai la dispozitie terasa! Mobilierul este suficient de variant incit poti alege sa stai in hamac dar si intr-un scaun elegant! Verdeata din jur impreuna cu sistemul de raciere si cocktailul fresh sau berea din fata ta, te vor apara de arsita de-afara!

Raporteaza
ID Companie: 2250

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: