Caracteristici:

Detalii Companie:


Casa Frumoasa a lansat in toamna anului 2011 un proiect complex care reuneste moda si savoir vivre-ul intr-o bogata pledoarie de lifestyle. 

Continuand sa comunice experienta luxului ca modus vivendi, impunatoarea casa din bulevardul Lascar Catargiu a inaugurat concomitent cu noul etaj dedicat colectiilor feminine, un spectaculos restaurant, sugestiv denumit Veranda Casa Frumoasa.

Imaginat, proiectat si realizat de catre architecta italiana Elena Busato, si construit in curtea interioara a casei, acesta vine sa inlocuiasca si sa duca pe o treapta superioara Champagne & Caviar Bar-ul lansat in 2009.

O constructie de o eleganta clasica, realizata din metal si sticla, Veranda aminteste de stilul unei sere de sfarsit de secol 18, interpretat intr-o nota moderna. Situat in inima orasului, restaurantul pastreaza aerul retro al vilei, avand intrare directa din strada Clopotarii Vechi nr.5, dar si din bulevardul Lascar Catargiu nr. 40, cu trecere prin magazin. Elementele de lumina ce coboara din tavan pentru a accentua albul imaculat al fetelor de masa elaborat brodate, se imbina cu un decor ce pastreaza numeroase referinte vegetale. Camera interioara este destinata Champagne Barului si completata de “living room”-ul imbracat in texturi bogate – toate sustinute de podeaua-mozaic realizata din marmura, a carei alternanta de mat si lucios creeaza, alaturi de decoratiunile cu benzi-mozaic din sticla, un efect unic si pretios.

Conceput de chef-ul Avi Steinitz, meniul are un specific international, cu influente frantuzesti si mediteraneene si se defineste ca o sinteza de stil si gust, in care fiecare detaliu este atent cantarit. O experienta autentica de fine dining se poate regasi, printre altele, intr-un meniu compus din Branza Sainte Maure brûlée, cu salata de pere, curmale, rucola, varza rosie si alune coapte pe Belgian WaffleSomon filé glasat, cu sos de sampanie, icre de somon si dovlecei si Mille-Feuille de cacao, cu crema de Mascarpone, capsuni si pere in mirodenii dulci (desert), invariabil insotite de sampania casei, Billecart Salmon, cat si de cea mai buna selectie de vinuri.

Pour les bons viveurs, Veranda Casa Frumoasa

Raporteaza
ID Companie: 2351

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: