Caracteristici:

Detalii Companie:


YOSHI Sushi & Teppanyaki, situat în zona Floreasca, pe strada Banu Antonache nr. 40-44, este locul în care vei trăi o experiență japoneză autentică, unde vei experimenta cele mai impresionante arome exotice și te vei desfăta cu cele mai fine preparate asiatice, pregătite de Chef Vova, unul dintre cei mai apreciați maeștri ai bucătăriei japoneze din România.

Chef Vova consideră că arta culinară japoneză, naturală și rafinată, este vârful bucătăriei asiatice, așa cum bucătăria franțuzească se află pe locul întâi în topurile occidentale. Cu pasiune și dedicare, Chef Vova a creat un meniu splendid, pe care îl dezvoltă în mod constant, creând adevărate opere de artă pentru toți cei care aleg să treacă pragul restaurantului nostru.

Instalația specifică destinată preparatelor ‘’teppanyaki’’ permite clienților noștri să participe la un spectacol de virtuozitate a bucătarilor, asezonat cu efecte vizuale care-ți opresc respirația. Aici, specialitățile sunt concepute în fața ochilor oaspeților noștri, cu ustensile sofisticate și ingrediente de cea mai bună calitate, îmbinând elemente gastronomice clasice cu cele inovatoare sau exotice. 

Arta culinară japoneză, prin excelența ei minimalistă și complexă totodată și prin măiestria și talentul lui Chef Vova, se găsește în fiecare comandă ce sosește pe mesele dvs., fie acasă, fie în restaurantul nostru. Preparatele noastre sunt completate de cele mai alese băuturi tradiționale japoneze, deserturi surprinzătoare și cocktailuri originale.

Vă invităm să cunoașteți Japonia elegantă și curajoasă a artei culinare, să vă jucați cu simțurile și să trăiți o experiență asiatică veritabilă!

Raporteaza
ID Companie: 2357

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: