Caracteristici:

Detalii Companie:


Am creat YUKI ca pe o casa in care oaspetii interesati de bucataria si cultura japoneza se pot reuni si pot socializa in tihna. Aici ne intampinam musafirii cu retetele pe care, in Japonia, mamele le pregatesc in casa.

Ne place sa pastram meniul simplu si scurt. Vrem sa punem suflet in fiecare din preparatele pe care le servim. In fiecare dimineata, pregatim in casa tofu si taitei (in curand) proaspeti, pentru un numar limitat de portii. Din cand in cand, schimbam meniul de cina – pentru ca el depinde de cele mai bune ingrediente disponibile, in functie de sezon. Speram sa apreciezi din plin meniul zilei, compus de noi cu migala! Pretuim enorm siguranta si prospetimea ingredientelor pe care le folosim. La YUKI servim preparatele asa cum o facem acasa, pentru familia noastra, fara conservanti sau arome chimice.

Incurajam alimentatia echilibrata respectand traditiile japoneze, dedicate unei vieti sanatoase. I-am dat locului nostru putin din aerul unei case traditionale japoneze. Am conceput si decorat spatiul folosind obiecte pe care le intalnim de obicei acasa.

Raporteaza
ID Companie: 2358

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: