Caracteristici:

Detalii Companie:


FILMĂRI VIDEO şi FOTOGRAFIE DIGITALĂ

 

Păstraţi amintirea clipelor perfecte într-o cadrare, daţi acea atmosferă caldă de petrecere, pe care n-o veţi uita niciodată. Imagini clare, luminoase, precise, poze încadrate, surprinse în momentele cheie, filme dinamice de cea mai buna calitate, contraste originale. Toate acestea le gasiţi la echipa noastră profesionistă, organizată. lasăţi grija păstrării acestor evenimente speciale pe seama noastră. Filmări, fotografii, multiplicări de calitate superioară şi nu numai, doar la noi! pentru clipe de neuitat.

 

Filmari video

Putem realiza filmări în format digital, SD (standard definition, adică formatul cel mai răspândit la ora aceasta) cu una sau mai multe camere. Sunetul este stereo, însă este înregistrat cu microfon profesional ataşat la cameră, pentru o sensibilitate şi o acurateţe desăvârşită în orice condiţii, iar împreună cu imaginea impecabilă dată de camerele profesionale, va desăvârşi senzaţia de live a privitorului.

Mai trebuie specificată maniera noastră de filmare cu totul deosebită, clădită pe talent, studiu şi dezvoltată în mii de ore de filmare în situaţii dintre cele mai diverse. Pentru procesarea computerizată folosim software performant cu multiple posibilităţi de intervenţie asupra filmului şi implică remontare, generic, tranziţii, efecte de imagine şi sunet, melodii de fundal etc. Filmul rezultat din procesare are de regulă 3/4 din durata filmului brut. Materialul se livrează pe DVD-uri în carcase personalizate.

 

Foto

O parte din pozele din galerie au fost regizate iar o parte sunt instantanee. Cu toate acestea veţi observa că lumina, culorile, contrastul fotografiilor au aceeaşi calitate atât în cazul imaginilor regizate, cât şi în cazul instantaneelor. Acest lucru se datorează folosirii bliţurilor de studio oriunde se poate, adică la starea civilă, în Biserică, la restaurant. În aer liber folosim adesea bliţul de pe cameră pentru a mai dizolva din umbrele dure date de soare sau pentru a da un pic de contrast în cazul zilelor noroase.

Întotdeauna ne dăm interesul să căutăm unghiuri inedite, suntem atenţi să prindem toate momentele importante, avem grijă să apară în pozele dv. personajele importante ale nunţii. Ne sfătuim clienţii să-şi facă timp pentru o şedintă de portret, ocazia perfectă de a avea câteva zeci de fotografii artistice în care apar numai mirii în diferite ipostaze. Mireasa va fi vedeta acestei şedinţe şi va avea ocazia de a-şi etala rochia, sau voalul, sau trena... etc. Această şedinţă se desfăşoară, în general, la restaurant, într-un hol, în separeu sau în parc dar dacă mirii au alte idei se poate face în orice altă locaţie.

 

Inchirieri porumbei

Porumbeii sunt o alternativă clasică la eliberarea unor baloane, auncarea cu orez sau cu petale de flori. Ei reprezintă iubirea mirelui şi al miresei şi adaugă încă un moment de neuitat ceremoniei de nuntă. Într-adevăr, o amintire frumoasă pentru o viaţă.

Un moment important pentru ceremonia religioasă este, când la ieşirea din Biserică vă întâmpină porumbei albi ca neaua, iar în acelaşi timp se eliberează spre cer.
Porumbelul este simbolul păcii, iubirii şi speranţei, trei calităţi din care se compune o relaţie de durată. Apariţia îngerilor înaripaţi la momentul oportun în ceremonia d-voastră va fi un adevărat spectacol şi o încântare a privirii, atât pentru invitaţi, cât şi pentru miri.

 

Invitatii

Studioul nostru comercializează peste 2000 de modele de invitaţii de nuntă cât şi de botez din mai multe colecţii de cataloage.

Fie că vrei să impresionezi, fie că vrei ceva discret sau chiar dacă doreşti ceva cât mai tradiţional cu putinţă, răsfoieşte cataloagele noastre de colecţie şi vei descoperi invitaţii de nuntă strălucitoare, invitaţii romantice, în combinaţii minunate, create cu stil, fiindcă anunţă cea mai importantă zi din viata ta, care trebuie sa fie PERFECTĂ.

 

Aranjamente

Pe lângă amenajarea meselor de prezidiu de la restaurant firma noastră poate amenaja şi la Biserică sau starea civilă.

 

Website de nunta (NOU!)

Oricine poate avea un website de nuntă în zilele noastre. Este foarte util rudelor din străinătate sau celor care nu au putut veni la nuntă. Site-ul poate fi parolat, astfel încât sa poţi decide cine il poate accesa şi cine nu.

 

Raporteaza
ID Companie: 236

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: