Caracteristici:

Detalii Companie:


Second Cup a venit şi în România.

Povestea brandului Canadian Second Cup a început în urmǎ cu aproape 36 de ani în Toronto şi de atunci s-a dezvoltat pentru a oferi cele mai bune servicii clienţilor noştri. Din 1975 pânǎ astǎzi brandul s-a extins la nivel internaţional ajungând la 400 de cafenele în 16 ţǎri. Prima franciza internaţionalǎ a fost deschisǎ în Dubai în 2003, Second Cup devenind cea de-a doua casǎ pentru zeci de mii de clienţi zilnic în tǎri precum: Bahrain, Egipt, Iordan, Kuwait, Oman, Qatar, Arabia Sauditǎ, Siria, Turcia, UAE, USA, Cipru, Liban şi România.

Joi, 19 mai 2011, a avut loc deschiderea oficialǎ a primei cafenele Second Cup în România.  Compania Ruby Food, deţinǎtoarea francizei Ruby Tuesday în România, a lansat astfel cel mai cunoscut brand de cafenele canadiene. Implementatǎ de asemenea în sistem de franciza, Second Cup reprezintǎ mai mult decât o cafenea.

Respectand tradiţia de a creea un spaţiu special, locaţia de pe Bd. Decebal, are un design menit sǎ creeze o atmosferǎ primitoare şi caldǎ, o armonie perfectǎ între simplitate şi modernitate, între maximizarea spaţiului şi funcţionalitatea acestuia, pǎstrând însǎ identitatea localǎ.

Noutatea pe care o aduce Second Cup constǎ în sortimentele de cafea de o calitate exceptionalǎ, importate de pe nu mai puţin de trei continente – Africa, Asia-Pacific şi America Latinǎ – din dorinţa de a oferi un produs cu totul şi cu totul original. Pe lângǎ sortimentele de cafea din cele mai variate regiuni ale lumii gama de produse Second Cup este completatǎ de o serie de bǎuturi speciale.

La evenimentul de deschidere au participat Excelenţa sa Ambasadorul Canadei la Bucureşti, domnul Philippe Beaulne, si Excelenţa sa Ambasadorul Libanului la Bucureşti, domnul Mohammed El-Dib, Preşedintele Second Cup International, Jim Ragas, dar şi parteneri de afaceri, reprezentanţi mass-media şi persoane publice.

Second Cup îşi aşteaptǎ cu drag oaspeţii pe Bd. Decebal, nr.4, Sun Plaza, Vulcan Value Centre, Universitate (bdul Regina Elisabeta nr 5) si ParkLake.

Raporteaza
ID Companie: 2379

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: