Caracteristici:

Detalii Companie:


Cum de altfel sunt multe de povestit despre Iran, o civilizatie de lunga durata, cultura sa este printre cele mai bogate din lume. Contributia semnificativa a acestei tari in civilizatiile mondiale este indispensabila din multe privinte.
Arta culinara este partea fundamentala a mostenirii Iranului. Aceastaeste foarte importanta cultura tarii intrucat ingredientele reliefeaza partile geograficeiar savoarea si culoarea lor accentueaza gustul acestoa.
Fiecare regiune se bucura de bucataria proprie avand in comun orezul. Un produs dietetic, acesta are particulariatea de a fi parfumat, alb, bob lung si este ornat cu sofran de cea mai buna calitate. Este nelipsit in a se servi cu preparatele speciale din carne de berbecut, vitel, pui si peste, dar si cu specialitatile vegetale, atent preparate ce contin rdeturi si sosuri aromate.
Fiind un teritoriu care se gasesc cele mai putin intalnite si cele mai prietenoase condimente, s-a dovedit ca bucataria persana este unica in lume, fapt pentru care noi oferim posibilitatea sa v-o impartasim asteptandu-va in restaurantul nostru.
Va stam la dispozitie cu personal bine pregatit. Bucatarii sunt cei ce reprezinta meniul, acordand o atentie sporita cantitatilor, calitatii materiilor primie si a valorii nutritive a acestora si mai ales a normelor de igiena creand astfel armonia din preparate si consumator.

Cu drag, 
PERS Cafenea & Restaurant

Raporteaza
ID Companie: 2382

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: