Caracteristici:

Detalii Companie:


     Cu o experienta de 33 de ani in toate ramurile stomatologiei si cu tehnologie si aparatura de ultima generatie, venim in intampinarea pacientilor nostri oferind solutii complete de tratamente stomatologice: de la preventie la implant dentar.

 

             Albire dentara

    Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la albirea dentara. Din cauza regimului de viata modern: cafea, bauturi colorate si carbogazoase, tutun - dentitia sufera modificari majore in ceea ce priveste nuanta smaltului si necesita interventia stomatologului.

 

            Implant dentar

    Implantul dentar este o piesa din titan, cel mai adesea sub forma unui surub, care serveste ca inlocuitor pentru radacina unui dinte natural lipsa. Plasarea se face dupa ce locul extractiei s-a vindecat sau imediat dupa extractie, printr-o interventie chirurgicala nu foarte complicata. Dupa un timp, necesar integrarii in os, implantului i se ataseaza o alta piesa metalica numita bont protetic, deasupra caruia medicul poate plasa coroana, puntea sau proteza ce va inlocui dintele sau dintii lipsa.

 

           Cabinetul de pedodontie

     Pentru ca medicina moderna inseamna mai multa preventie decat tratament, venim in ajutorul romascanilor cu primul cabinet stomatologic pe placul copiilor, iar pentru ca halatul alb sa nu mai fie o fobie, la noi ROSUL este noul alb!

    Cand vorbim despre cei mici, inevitabil ne gandim la joaca. Din acest motiv, le-am creat un loc de poveste, numai al lor.

 

                                                                   SERVICII :

 

         Consultatii:  Consultatia este primul pas in cladirea relatiei dintre pacient si doctor.

     Ajuta pacientul sa constientizeze importanta vizitei bianuale la medicul stomatolog, importanta periajului dentar si a igienei alimentatiei.

 

         Profilaxia: 

     Profilaxia este ramura stomatologiei care se ocupa de mentinerea curata a cavitatii bucale a pacientului, prin indepartarea placii bacteriene si a tartrului cu instrumente de mana si cu ultrasunete, de tratamentul si prevenirea problemelor dento-gingivale, cum ar fi gingivita(inflamatia din suprafata tesutului gingival), parodontita(inflamatia tesuturilor profunde care sustin dintii), halena(respiratie urat mirositoare, miros si gust rau) si a cariilor dentare.

 

        Protetica dentara:

     Protetica dentara presupune refacerea structurii dintelui utilizand lucrari protetice atunci cand caria dentara a afectat dintele intr-o prea mare masura pentru a putea fi remediat prin intermediul unei plombe.

     Fie ca este vorba de ceramica integrala, de fatete ceramice sau de lucrari protetice complexe, toate iti pot reda frumusetea zambetului.

 

        Ortodontie:

    Ortodontia este ramura stomatologiei care se ocupa cu indreptarea si corectarea pozitiei dintilor cu ajutorul unui aparat ortodontic. Aceste anomalii sunt frecvente in randul copiilor si adolescentilor.

    Dintii in malpozitii afecteaza starea de sanatate a gingiilor,articulatia temporomandibulara si nu in ultimul rand estetica fetei. In cadrul clinicii se realizeaza aparate ortodontice fixe si mobile de catre medici specialisti ortodonti.

 

        Pedodontia:

    Intalnirea cu medicul dentist este una dintre cele mai importante etape din viata unui copil, care pune amprenta asupra dezvoltarii sale ulterioare. Din acest motiv, este necesar ca primul contact al copilului cu dentistul sa aiba loc la o varsta timpurie, chiar inainte de aparitia cariilor sau a durerii.

    Copiii avand nevoi si probleme dentare diferite fata de adulti, acestea trebuiesc tratate de catre medici specializati in stomatologie pediatrica, intr-un mediu cald, care ii va face sa se simta in largul lor.In clinica noastra gasiti primul cabinet dentar destinat doar copiilor.

 

       Chirurghie orala:

    Cea mai frecventa interventie chirurgicala intalnita in stomatologie este extractia dentara.Atunci cand un dinte este foarte distrus si nu mai poate fi refacut sau daca imbolnavirea sa provoaca complicatii, el trebuie extras. In clinica noastra se realizeaza rezectii apicale, extractii de molari de minte inclusi si semiinclusi, suturi, extirpari de excrescente,etc.

 

       Radiologie:

    Datorita tehnologiei one-shot, productivitatea si calitatea imaginii sunt crescute, rezultatul final obtinandu-se in mai putin de o secunda. Executam radiografii digitale in sistem 2D si #D cu aparatura ultraperformanta.

 

      Tratamente laser:

    Laserul dentar este disponibil si extrem de benefic pentru toti pacientii, indiferent de varsta, inclusiv pentru copii deoarece reduce nevoia de anestezie si timpul necesar tratamentului. In acelasi timp, putem controla mai bine infectiile hemoragice si postchirurgicale, in cazul pacientilor predispusi.

Raporteaza
ID Companie: 240

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: