Caracteristici:

Detalii Companie:


Muzica blues, jazz & soul răsună altfel în Louisiana din Bucureşti, mai exact în Clubul Louisiana din Drumul Taberei.

Într-o locaţie retrasă, în cadrul complexului Orizont, ne-am gândit să construim încet şi sigur un mic spaţiu cu specific zonei Louisiana/Texas. După ce cobori cele câteva trepte ale clubului, ajungi într-o altă lume ruptă de realitatea de peste zi. Lumea blues-ului a jazz-ului şi a muzicii soul se distinge în amănunte: decor, note, muzicieni, miros fin de preparate alese special , care vin sa completeze tabloul. 
Pentru ca atmosfera să fie completă, mâncarea pe care am ales să o servim în Club Louisiana este specifică zonei din care provine muzica ascultată aici. Jambalaya New Orleans despre care un american care ne-a vizitat , susţine pe pagina sa de facebook că este "best jambalaya I've tasted in Europe", Beef Burger Louisiana, Salată St. Louis, Creveţi creole style lafayette şi alte surprize.
La comandă, chef-ul nostru cu o vastă experienţă în mai multe zone ale continentului, prepară aproape orice specialitate. Ultima noastră comandă a îmbibat clubul în miros fin de carne de crocodil. 

Raporteaza
ID Companie: 2416

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: