Caracteristici:

Detalii Companie:


      Spring Club este locul unde se pot servi diverse specialitati pe baza de cafea, cocktailuri ,ciocolata calda sau un ceai bun dintr-un meniu foarte variat . Se creaza astfel un spatiu intim, deosebit.

      Ne putem lauda ca respectam relaxarea clientilor si tinem cont de parerea dumneavoastra. Interiorul locatiei ofera multiple spatii de relaxare, in care poti sa sta de vorba cu prietenii, pe canapelele comode si primitoare, cu un design minimalist.

      Vrei sa stai alaturi de prieteni pe terasa noastra, sa vorbesti vrute si nevrute, sa asculti muzica ce te imbie sa “o lungesti pana la dimineata”, sa dai reject telefoanelor neasteptate, sa lasi deoparte cotidianul ? La noi gasesti locul, atmosfera si caldura ce te vor readuce de fiecare data cand iti doresti acest lucru. Daca vrei sa te simti ca acasa, Spring Club iti ofera aceasta atmosfera.

      Indiferent ca doriti sa va bucurati de o cafea aromata, sa urmariti meciul dorit sau sa va distrati cu prietenii jucand biliard, Spring Club, va garanteaza momente de calitate.

 

Raporteaza
ID Companie: 242

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: