Caracteristici:

Detalii Companie:


Gust si imagine
Pentru evenimentele cu adevarat speciale
Povestea noastra, a inceput in anul 2017, din dorinta de a adauga valoare pe piata din Bucuresti, cu dulciuri si prajituri artizanale.
Ne place sa spunem, ca dorinta noastra este sa facem cat mai multi oameni fericiti, sa-si realizeze evenimentele fericite din viata lor (sau poate chiar si petrecerile de divort, pentru unii este un eveniment fericit, nu-i asa ? ).
Ne dorim sa fim unii dintre cei mai buni furnizori de dulciuri artizanale de calitate din Bucuresti, de aceea folosim ingrediente naturale (ciocolata belgiana, frisca naturala si unt origine Franta), inclusiv arome si esente naturale; blaturile le coacem noi, in laboratorul nostru.
Vrem sa venim cu un plus de valoare pentru evenimentele speciale din viata voastra si de aceea respectam detaliile. Realizam torturi si candy bar-uri pentru evenimente (nunti, botezuri, corporate). Vrem sa gasim un echilibru intre gust si imagine, atat la prajituri, dar si la torturi. Stim si ne asumam acest lucru, am mai vazut si degustat la evenimente, torturi care aratau atat de bine, insa gustul era unul “banal” sau fara gust. De aceea vrem sa gasim impreuna cu voi, solutii ca tu sa ai un tort , atat ca imagine dar si ca gust.
Oricand te asteptam, cu inima deschisa si cu idei si lucruri noi, pentru a nu te plictisi de noi…de aceea nu ne plac tiparele, ci lucrurile diferite. Aproape tot timpul te surprindem cu prajituri diferite, de aceea vrem sa cream o comunitate a noastra, pe care noi o numim Familie.

Raporteaza
ID Companie: 2424

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: