Caracteristici:

Detalii Companie:


GOLAN BARBIERATTOO, a prins contur in 2015, intr-un spatiu oldschool,ne-am dorit sa facem ceva iesit din tipare,asa ca am creat primul barber-shop cu salon de tatuaje din Bucuresti,cred ca si din tara.Am decis sa transform meseria de barbier intr-o poveste moderna, reinterpretata pe o strada cu o "istorie incarcata",Matasari.Ideea isi are originile in trecutul nu foarte indepartat, atunci cand barbatii mergeau la frizerie nu doar pentru un tuns sau barbierit, ci mai ales pentru ritualul care era indeplinit ori de cate ori treceau pragul salonului.
„Imi placeau locurile care erau dedicate barbatilor, era ceva special, si am devenit nostalgic. Barbatii veneau, asteptau, discutau politica, sport, orice, asta era parte din tuns. Este un obicei care a disparut, pe care nu putem sa-l aducem noi inapoi pur si simplu, dar speram ca oamenii sa fie receptivi. O dorinta a mea a fost sa se vorbeasca la per tu, sa se spuna pe nume, indiferent de varsta omului, acesta sa se simta un prieten al nostru. Vrem ca atunci cand vin, clientii sa nu plece doar cu o freza noua, vrem sa plece si cu o poveste si sa lase o poveste la schimb”
Pornind de la ideea unei frizerii traditionale, am conceput un spatiu vintage care intruneste toate simbolurile masculine , iar domnii care vor alege acest salon vor avea parte de tratatii speciale.Pornind de la serviciile clasice, turns, barbierit traditional, masaj, clientii nostri vor fi tratati cu produse speciale pentru barbati, care au si un iz vintage, ca aroma, ca miros, ca aspect.
Barbershop-ul Golan Barbierattoo este dedicat exclusiv barbatilor.

Raporteaza
ID Companie: 2450

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: