Caracteristici:

Detalii Companie:


Ceea ce face ca Sara Studio sa fie deosebit sunt oamenii ce alcatuiesc echipa sa, ce pun suflet in munca lor pentru a va face dumneavoastra viata mai frumoasa. Ei reusesc sa creeze o atmosfera destinsa, o ambianta familiara in care sa va puteti relaxa si bucura de servicii de calitate la un pret avantajos, o evadare din cotidian intr-un salon intim si confortabil. Sara Studio - Creat pentru cei ce isi doresc mai mult decat un simplu salon de infrumusetare!

O schimbare de look sau doar găsirea coafurii potrivite înseamnă, de multe ori, un plus de atitudine, un strop de culoare adăugat unei zile obişnuite sau chiar secretul care te face să fii mereu în centrul atenţiei.

De aceea, viziunea unui hair stilist şi îndemânarea unor profesionişti sunt atât de importante când alegi un salon de frumuseţe cu gândul de a face o schimbare în viaţa ta sau doar pentru a primi un impuls care să te ajute să te simţi specială. Din toate aceste convingeri a luat naştere Sara Studio, un loc cochet, unde fiecare client care ne trece pragul se bucură de o atenţie deosebită.

Doar aici vei avea ocazia să afli că luxul şi profesionalismul nu înseamnă şi preţuri mari. Specialiştii noştri, cunoscători ai celor mai noi tendinţe în materie de coafuri, manichiură şi pedichiură, sunt gata să îţi ofere cele mai bune sfaturi şi să îţi pună în valoare frumuseţea.

Am ales să lucrăm doar cu produse profesionale de înaltă calitate şi cu aparatură de ultimă generaţie acreditată pe plan internaţional.

Sara Studio este locul în care te bucuri de un ambient plăcut atunci când acorzi timp aspectului tău şi de unde pleci de fiecare dată cu zâmbetul pe buze.

Raporteaza
ID Companie: 2481

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: