Caracteristici:

Detalii Companie:


Din multitudinea de saloane de infrumusetare din Bucuresti, te invitam sa alegi Salon Crea’Tif!

De ce o invitatie la inca un salon de infrumusetare? Pentru ca are “un peu de quelque chose”, acel “ceva” ce te face sa te simti bine de cand intri, acea atmosfera familiara de care ai nevoie pentru a fi TU.
Si daca te simti bine in pielea ta catifelata (datorita tratamentelor cosmetice pe care ti le oferim), cu parul tau matasos si stralucitor (hair stylistii nostri fac minuni!) si cu unghiile tale colorate (in cel mai creativ mod cu putinta), inseamna ca ne-am atins scopul. Inseamna ca te-am facut sa zambesti si sa ai incredere incredere in tine si in noi.

Si nu ne oprim aici! Suntem localizati central, in apropierea Mall-ului Vitan, intr-un spatiu comercial luminos si primitor,care iti ofera acea intimitate de care ai nevoie si pe care saloanele “de apartament” nu ti-o pot da.

Suntem siguri ca te-am facut curioasa si ca in pauzele de shopping sau inainte de vizionarea unui film (dupa cum ti-am spus, Mall Vitan e la doi pasi), ne vei vizita si vei vedea ca nu am exagerat cu nimic in scurta noastra prezentare.

Mai avem multe sa-ti spunem, insa preferam sa le discutam personal!.

Raporteaza
ID Companie: 2485

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: