Caracteristici:

Detalii Companie:


Intr-o locatie somptuoasa, situata intr-o zona ultracentrala si dotata la standarde inalte, Academia de Beauty Georgiana Codinca, promite sa satisfaca si cele mai exigente dorinte ale viitoarelor cursante.
Makeup artist cu un portofoliu demn de invidiat si trainer in 2 locatii pana nu demult, Georgiana Codinca a decis dupa ce a trainuit zeci de grupe de cursante in ultimii 4 ani , sa treaca la urmatorul nivel si sa isi deschida propria academie de beauty.
„Dupa toti anii de studiu, practica si multa munca, consider ca am parcurs toate etapele necesare pentru ca acum sa imi deschid propria academie . Consider ca sunt pregatita si ca ceea se intampla in acest moment este etapa, treapta de pe scara ierarhica care urma in mod firesc. Este un proiect de suflet, un proiect care stiu ca imi va aduce un volum si mai mare de munca, dar care ma va implini sufleteste”.
Colaborarile fructuoase cu persoanele publice, cunostintele acumulate, experienta si faptul ca a cunoscut nevoile reale ale cursantelor ..au intarit decizia ei de a pune bazele acestei academii.
„Ceea ce ne diferentiaza de alte scoli de pe piata este faptul ca noi oferim cursantelor noastre ocazia de a face practica la diverse evenimente din industrie ( shootinguri foto, prezentari de moda, emisiuni tv , videoclipuri, etc) . Este foarte important sa intre in contact cu aceasta lume, sa o cunoasca ,sa vada daca este mediul pe care ele si-l imaginau si sa simta cum se munceste la foc continuu, sub stress.
De exemplu, deja o parte din cursantele mele fac practica la Antena 1 , pentru emisiunea Chefi la Cutite”

Raporteaza
ID Companie: 2493

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: