Caracteristici:

Detalii Companie:


Jovial este salonul de infrumusetare in zona Unirii care ofera clientilor sai servicii profesionale de coafor si hairstyling, cosmetica, tratamente naturale pentru fata si corp, manichiura si pedichiura.

In salonul nostru, departamentul hairstyling, in afara de tuns si coafat clasic, beneficiati de cele mai moderne tratamente pentru par precum botox par, indreptare permanenta a parului ondulat si cret, Olaplex. De altfel, echipa noastra este specializata in cele mai moderne tehnici si stiluri de vopsire a paruluibalayage si ombre fiind preferate de clientele noastre care vin in salonul de infrumusetare din Unirii. Va rugam să consultati lista noastra de servicii si preturi pentru coafor si hairstyling.

In ce priveste cosmetica faciala si corporala oferim tratamente naturale pentru fata si corp, stilizare sprancene, clasicul epilat cu ceara si nu numai. Pentru mai multe detalii despre serviciile departamentului va invitam sa vizitati pagina noastra servicii de cosmetica faciala si corporala.

In sectia de manichiura, pedichiura, echipa noastra sta la dispozitia clientelor salonului din zona Unirii cu servicii de manichiura semipermanentapedichiura spa, aplicare si intretinere unghii gel, aplicare unghii false acril si tipsuri. Descoperiti intreaga categorie de servicii manichiura si pedichiura.

Am consolidat o echipa frumoasa si unita pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de servicii de infrumusetare la cele mai inalte standarde. Departamentele coafor, hairstyling, manichiura, pedichiura si cosmetica se completeaza pentru ca dumneavoastra sa va bucurati in salonul nostru de relaxare si, mai ales, schimbarea de look pe care v-o doriti.

Ne facem meseria cu pasiune si depunem toate eforturile pentru ca dumneavoastra fiti intotdeauna multumiti si, dupa cum sugereaza numele, sa ramaneti joviali.

Raporteaza
ID Companie: 2515

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: