Caracteristici:

Detalii Companie:


Frumusetea reprezinta conceptul care fascineaza omenirea de milenii. Cu totii suntem permanent in cautarea ei, in mod special acum cand societatea pune tot mai mult accent pe imagine si pe estetic. Frumusetea in sine reprezinta o experienta subiectiva, insa ea poate fi pusa in valoare cu ajutorul serviciilor de coafura, cosmetica si intretinere corporala, care astazi sunt nu doar utile, ci si necesare fiecarei persoane moderne, indiferent ca vorbim despre femei sau barbati

Discret Salon Titan vine în întâmpinarea nevoii de înfrumusețare cu o gamă variată de servicii (coafura, frizerie, cosmetică, make-up, tatuaj sprâncene și contur buze, întreținere corporală, masaj de relaxare, terapeutic și reflexoterapie, manichiura și pedichiură clasice, manichiură tehnică cu gel și aplicare tipsuri), garantând pentru profesionalismul echipei de tehnicieni, precum și pentru calitatea materialelor folosite.

Serviciile se adresează femeilor, bărbaților, dar și copiilor, care vor fi tratați cu grijă și răbdare de personalul nostru.
Amplasat în zona ușor accesibila, Discret Salon Titan este deschis în fiecare zi, inclusiv duminica, începând de la ora 9.00 și până la ultimul client.

Raporteaza
ID Companie: 2522

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: