Caracteristici:

Detalii Companie:


La Perfect FIT garantăm un antrenament cu succes, dar şi plăcut în acelaşi timp! Și totul într-o singură ședință de 20 minute. Este o afirmaţie îndrăzneaţă? Încearcă pe propria ta piele! 
Noua generaţie a aparatelor EMS, așa cum este și aparatul Miha Bodytec cu care efectuăm antrenamentele la Perfect FIT, tensionează muşchii cu ajutorul unui curent alternativ de intensitate mică, fiind o metodă nu numai sigură, dar şi deosebit de eficientă, deoarece implică 90% din musculatura corporală. 
Faţă de tratamentele de tip vechi, bazate pe stimulare electrică, aparatul Miha Bodytec antrenează atât muşchii vizibili cât şi pe cei situaţi mai adânc. Nu există alte limite de intensitate şi de cantitate decât rezistenţa noastră proprie! Impulsul electric nu se concentrează într-un punct, fiind distribuit uniform pe întreaga suprafaţă a electrodei, nu există puncte pişcătoare care transmit electrocutări puternice.
În timpul antrenamentului scurt se resimte numai munca curată a musculaturii, fără suprasolicitarea tendoanelor şi a articulaţiilor. 
În scurt timp se obţin succese vizibile şi perceptibile: reducerea ţesutului adipos, a greutăţii, o musculatură structurată, creşterea forţei şi a rezistenţei, un corp bine format, dinamic, îmbunătăţirea dispoziţiei generale.
Am ales această variantă de antrenament pornind de la realitatea actuală: trăim într-o lume accelerată. Dorim să obţinem tot şi imediat: mail-ul nostru să ajungă imediat la destinatar, să rezolvăm totul printr-un apel de pe telefonul nostru mobil şi ar fi excelent dacă pe muşchii noştri abdominali s-ar vedea imediat rezultatul exerciţiilor. O mulţime de mijloace ne stau la dispoziţie ca să ne atingem cât mai rapid şi cât mai uşor scopul propus. Totuşi, trebuie să facem uz de toată voinţa şi de toată răbdarea noastră pentru a ne bucura de rezultatele antrenamentelor dure. Timpul liber este valoros. Prea valoros pentru a-l petrece cu antrenamente obositoare, care necesită mult timp şi nu sunt destul de eficiente.

Raporteaza
ID Companie: 2546

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: