Caracteristici:

Detalii Companie:


Oferim clase de aerobic pentru toate varstele si toate nivelele, fie ca sunteti incepator si doriti sa va recapatati conditia fizica, fie ca sunteti la un nivel mai avansat si doriti perfectionarea abilitatilor. 
Aici veti gasi cursuri distractive ușor de urmat, unde veti arde multe calorii, cursuri de aerobic pe muzica pline de energie. Clasele noastre includ cele mai bune ore de Zumba, Step Aerobic, Tae Bo, Stretch & Tone, Pilates, Kangoo Jumps sustinute de instructori foarte talentati, dar mai ales foarte bine pregatiti. Suntem dedicati in oferirea celor mai bune servicii si celor mai antrenante clase de aerobic într-un mediu cat mai prietenos! 
Va steptam cu drag sa facem miscare impreuna!
SERVICII
Zumba
Zumba este un program de exerciții de aerobic prin miscări de dans, care ține pe toată lumea motivată prin crearea unei atmosfere de petrecere. Zumba combina ritmuri latino cu miscari usor de urmat oferind programe dinamice de gimnastica de pe urma carora veti obtine beneficii pe termen lung.
Vă recomandăm cursurile de Zumba Aerobic pentru că sunt distractive și oferă un mod plăcut și energic de a rămâne în formă!
Tae Bo
Tae Bo este conceput ca un program de aerobic care are la baza tehnici ale artelor martiale prin lovituri. Datorita miscarilor ce stau la baza, Tae Bo este benefic in tonifierea musculaturii, in modelarea armonioasa a corpului. S-a demonstrate ca o oră de antrenament Tae Bo arde intre 500 si 800 de calorii, comparativ cu 300 - 400 de calorii arse la o clasă de aerobic normala.
Recomandam Clasele de Tae Bo pentru antrenamente cardiovasculare excelente. 
Step Aerobic
Este o clasă de aerobic intens folosind coregrafii pline de energie prin pasirea pe si de pe step. Step aerobic combina o serie de exercitii asemanatoare urcatului pe scari, totul fiind facut pe ritm de muzica. Programele de Step Aerobic ard cu 30-60% mai multe calorii decat programele obisnuite de aerobic lucrand in special soldurile, coapsele, muschii abdominali si cei fesieri. 
Acest tip de antrenament este recomandat tuturor, mai putin persoanelor cu probleme grave de sanatate legate de respiratie, articulatii sau inima.
Pilates
Cursurile de Pilates sunt antrenamente mai lente care lucreaza in special zona centrala a corpului uman, adica: abdomenul, spatele, fesele. Pornind de la centrul energetic iti lucrezi corpul cu miscari integrate, conectand toate partile mai slabe ale corpului la centrul puternic. Ca rezultat, intregul corp devine mai puternic si, prin acest proces, coloana vertebrala revine la starea ei naturala supla.
Tehnica Pilates este recomandata pentru imbunatatirea flexibilitatii si dezvoltarea unui mai bun control si o mai buna rezistenta in tot corpul. 
Kangoo Jumps
Kangoo Jumps este una dintre cele mai eficiente si distractive metode de miscare atat pentru cei care doresc sa scape de kilogramele in plus, cat si pentru cei care urmaresc doar intretinerea fizica. Exercitiile lucreaza toti muschii corpului, dar mai ales cei abdominali si cei fesieri, iar in functie de intensitate, se pot arde chiar si 100 de calorii in doar 10 minute.

Raporteaza
ID Companie: 2552

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: