Caracteristici:

Detalii Companie:


Situat in zona de sud a capitalei, Viva Sport este acel gen de club pregatit sa impace multe dintre preferintele celor care adopta un stil de viata sanatos si activ. Membrii clubului au la dispozitie o paleta larga de activitati, fie ca aleg clasele de grup sau apeleaza la sfaturile si experienta vasta a antrenorilor personali.

Clubul are 5 sali de group fitness, unde in fiecare zi poti opta pentru una sau mai multe dintre urmatoarele clase de Aerobic: Zumba, Kangoo Jumps, ABT, Step Aerobic, Cardio & Tone, Suspension Workout, Power & Tone, Tonifiere PAF, Bosu, Passion Dance, Body Contour, Kickboxing, Bag Box, Khai Bo sau HIIT. Urmand si combinand aceste clase mentionate, corpul tau poate ajunge rapid la forma si musculatura de mult dorita. Totul depinde de dorintele, necesitatile si rezistenta fiecaruia.

Sala mare de fitness este dotata cu peste 100 de posturi de lucru, unde instructorii te vor ghida spre un antrenament corect si eficient. Cea de-a cincea sala este destinata orelor de Indoor Cycling, cu 40 de biciclete speciale si intotdeauna un instructor motivatant ce conduce desfasurarea clasei, impune ritmul si nu uita sa te distreze, facand astfel ora sa curga mai usor.

Daca doresti un alt tip de antrenament, unul terapeutic, care sa iti echilibreze corpul si mintea, sa iti sporeasca flexibilitatea si sa iti tonifieze musculatura, fara nevoia imperativa de miscare cardio, Viva Sport iti pune la dispozitie cinci clase Body & Mind: Yogalates, Pilates, Body Art, Power Yoga si Qi Gong.

Raporteaza
ID Companie: 2557

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: