Caracteristici:

Detalii Companie:


Vrem sa transformam mersul la sala intr-o dependenta sanatoasa. A merge la sala inseamna a-ti depasi limitele, a cunoaste oameni noi si a deveni un membru valoros al familiei VIKINGS GYM. Pasiunea noastra pentru o viata activa este molipsitoare, de aceea te invitam sa ni te alaturi. Avem o echipa devotata unui stil de viata sanatos si unei vieti active.

Echipa VIKINGS GYM este formată din cei mai buni profesionişti. Instructorii nostri va vor ajuta sa intelegeti importanţa antrenamentelor regulate, a nutriţiei echilibrate şi a unui stil de viaţă sănătos.

Stim ca un stil de viata sanatos inseamna mai mult decat exercitii. Este vorba in primul rand despre a te simti bine in propria piele, de a avea o atitudine sanatoasa cand vine vorba de mancare si bineinteles, o gramada de distractie. Aici intervenim noi. Va oferim o multime de argumente pentru a va tine motivati si inspirati de-a lungul drumului: programe noi, echipamente de varf, internet gratuit – toate acestea fac parte din experienta VIKINGS GYM.

Sala de fitness de 400 mp pune la dispozitia membrilor sai o gama larga de aparate de ultima generatie: benzi de alergare, biciclete eliptice, steppere, biciclete ergonomice si biciclete statice, fiecare cu ecranul TV propriu, wifi gratuit, sala separata de aerobic de 76 mp, sauna uscata. Aparatura folosita este gama de top  “Life Fitness”.

Raporteaza
ID Companie: 2558

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: