Caracteristici:

Detalii Companie:


      In anul 1999 se infiinteaza SC FARMACIA MINA SRL si se deschide prima farmacie din actualul lant ce insumeaza 24 de puncte de lucru. Fundamentul extinderii este reprezentat de increderea clientilor nostri pe care am reusit sa o castigam prin promovarea unor servicii de calitate intru-un mediu adecvat si prin profesionalimul personalului: farmacisti si asistenti de farmacie. 

      Valorile noastre sunt aceleasi ca si la inceput si anume sa cream un sistem de desfacere in care pacientul sa aiba prioritate si sa obtina acces la un tratament de calitate insotit de recomandari clare bazate pe experienta noatra in domeniu.

      Responsabilitatea noastra este una cu puternic caracter social deoarece consideram, ca impreuna cu sistemul sanitar, ne asumam raspunderea pentru sanatatea oamenilor.  Acest lucru presupune facilitarea accesului la tratament si o supraveghere atenta a evolutiei starii de sanatate a pacientilor care apeleaza la noi. Tot in acest scop am creat si un ONG:  Asociatia Med.Ica – O mana de ajutor, pentru a face posibil accesul persoanelor defavorizate la consult de specialitate si tratament.

      In activitatea noastra ne ghidam dupa criterii stricte de performanta pe toate planurile. Ne asiguram ca personalul noastru beneficiaza de cursuri de pregatire si acces la ultimele noutati din domeniu astfel incat sa isi dezvolte capacitatea de rezolvare a problemelor de cea mai mare diversitate.

      Farmacia Mina isi propune noi nivele de performanta si profesionalism si suntem constienti ca doar printr-un proces intens de inovatie ne putem dezvolta in ciuda rigorilor timpului.

      Mai presus de orice respectam orice individ si suntem  dispusi la efort sustinut astfel incat sa devenim  un partener pe care se poate baza in lupta cu diverse afectiuni dar si un aliat al frumusetii prin gama extrem de larga de produse cosmetice si de infrumusetare.

 

 

Raporteaza
ID Companie: 256

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: