Caracteristici:

Detalii Companie:


Ultimate Club by AnimalKingdom este mai mult decat o sala de fitness in Bucuresti, este un adevarat centru sportiv care se bucura de o suprafata de aproximativ 1000 mp. Situat in centrul capitalei, mai exact in apropierea bulevardului Marasesti – Unirii, Ultimate Club este una din cele mai bine cotate sali de antrenament din Bucuresti. Aici sportivii fac performanta, iar amatorii invata si reusesc sa isi indeplineasca toate obiectivele.

Clubul nostru sportiv este dotat cu echipamente de fitness profesionale precum: Life Fitness, Star Trac si Precor. Zona cardio nu este nici ea mai prejos, avand echipamente de top (Star Trac si Sport Arts) si cuprinde benzi de alergare, biciclete recumbente, cross trainer si multe altele.

Aici te poti antrena pentru MMA, K1, kick boxing, kempo, judo, BJJ, sambo si chiar box.Cum ar fi sa devii tu insuti un campion?

Ultimate Club dispune si de un Fitness Bar unde sportivii pot consuma inainte sau dupa antrenamente shake-uri proteice, batoane, fresh-uri si o multime de alte suplimente sportive.

Banii nu sunt o problema pentru clubul nostru sportiv. Oferim abonamente personalizate la preturi accesibile. Ne adresam atat profesionistilor, cat si amatorilor. Clubul beneficiaza de antrenori incredibil de buni, iar dotarile sunt protrivite pentru incepatori, avansati, dar si pentru profesionisti.

Demonstreaza ca poti! Te asteptam!

Raporteaza
ID Companie: 2583

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: