Caracteristici:

Detalii Companie:


    Dispunem de laborator propriu de cofetarie si patiserie, cat si de punct de desfacere propriu, amplasat pe str. Renasterii nr.30, unde comercializam o gama diversa de produse de cofetarie si patiserie.

    Pentru ocazii speciale in familie si societate - nunti, botezuri, aniversari, majorate, absolviri, sarbatori: Paste, Craciun, Anul Nou, - apelati la serviciile noastre pentru realizarea de produse nepersonalizate si personalizate, pentru a face din aceste evenimente amintiri de neuitat. Astfel, brand-ul nostru are o oferta generoasa de produse traditionale, clasice, cat si produse moderne, cuprinzand: prajituri, cozonaci, torturi de mireasa, torturi aniversare personalizate la comanda, torturi nunta, comenzi cozonaci pentru Paste, Craciun, Anul Nou, torturi de botez, mini prajituri, produse de patiserie, bomboane, fursecuri.

   Daca doriti sa consultati specialistul nostru in decorarea torturilor sau sa stabiliti o intalnire in vederea discutarii detaliilor pentru tortul dumneavoastra nu ezitati sa ne contactati. Va fi placerea noastra deosebita sa venim in ajutorul dumneavoastra cu idei si decoruri inedite. 

   Contactati-ne chiar acum pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei.

 

 

                            Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul cu necesitatile si dorintele sale.

 

   Sunteți oricând bineveniți pentru o degustare, o întrebare sau să gasiți la noi soluția perfectă!  Vă așteptăm!

Raporteaza
ID Companie: 260

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: