Caracteristici:

Detalii Companie:


Trăim o perioadă în care, din lipsă de timp, uităm să îl privim pe celălalt. Pentru noi, celălalt contează. Ne oferim priceperea, timpul, calitatea serviciilor, OMULUI. Pentru că omul, nu business-ul contează pentru noi.

Toate tratamentele noastre sunt create pentru voi. Ne folosim experiența de peste 15 ani în serviciul oamenilor. Cei care ne trec pragul se simt acasă. Aici nu vei găsi doar stomatologi profesioniști. Vei găsi prieteni. Știm să ascultăm, pentru că trebuie să îl auzi pe cel de lângă tine. Poți fi cel mai bun specialist, dar fără empatie și compasiune, orice muncă e în zadar. Clinica New Dental este despre OAMENI pentru OAMENI.

Clinica New Dental a apărut în scena serviciilor stomatologice din București ca o gură de aer proaspăt.

Într-un spațiu modern, echipa noastră de profesioniști vă pune la dispoziție metode avansate de tratament.

La New Dental o echipă de profesioniști este mereu pregătită pentru problemele dumneavoastră. Și acestea vor deveni problemele noastre.

Oferim, la prețuri competitive, servicii de odontoterapie, endodonție, estetică dentară, estetică facială, parodontologie, pedodonție, protetică dentară, ortodonție, chirurgie oro-maxilo-facială și implantologie.

Producătorii cu care lucrăm sunt: 3M ESPE, Heraeus Kulzer, Kerr, Ivoclar Vivadent, Nobel Biocare, Straumann, Ankylos, Anthogyr, Ziveco, AlphaBio sau MIS. Și lista poate continua.

Credem în integritate, pasiune, strategie, siguranță.

Obiectivul nostru este să răspundem tuturor nevoilor dumneavoastră, oferindu-vă totodată o nouă viziune asupra medicinii dentare.

Raporteaza
ID Companie: 2613

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: